MyLeap is gestart in 2020 als een innovatie vanuit Salland. Na vele testen, pivots en uitgevoerde plaatsingen hebben we besloten om van MyLeap een autonoom en succesvol bedrijf te maken met een eigen missie. Om dat te bereiken zoeken we een ondernemer die deze uitdaging aan wil gaan.

MyLeap is een bedrijf met de doelstelling om digitaal talent voor de regio te behouden. Met MyLeap willen we verandering brengen in gebieden waar het moeilijker lijkt om talent te behouden. De markt hiervoor is groot en MyLeap heeft een eigen concept ontwikkeld en is klaar om nu opgeschaald te worden.

Heb jij ambities om als ondernemer het avontuur aan te gaan?

Je krijgt bij MyLeap de kans om een succesvol ondernemer te kunnen worden. Je hebt bij voorkeur een commerciële achtergrond in de recruitment en wilt meerwaarde creëren. Je bent super ambitieus en er is niets dat je in de weg staat om onze doelen te behalen. Je start bij ons met een missie. Dat is ondernemer worden in een organisatie die enorm snel kan groeien in omvang, omzet en in personeel. 

Als boegbeeld en ondernemer van dit startende bedrijf, ben je zelf verantwoordelijk om het meeste uit jezelf en de organisatie te halen. Je beloning is dan ook verbonden aan successen die je voor het bedrijf gaat behalen. Om deze reden start je bij ons met een basisvergoeding. Je krijgt daarbij middelen ter beschikking die je nodig hebt om je werk optimaal te kunnen doen, zoals kantoorruimte, en andere bijkomende zaken.

We willen graag dat je in de cultuur past en willen daarom eerst proberen om te ontdekken of je bij ons past en de juiste ambities hebt. Wanneer je deze periode succesvol hebt doorlopen en je hebt laten zien de juiste persoon op de juiste plek te zijn, bieden we je de kans om in te groeien in het bedrijf door aandelen te verkrijgen. 

Jouw profiel

Je bent goed in netwerken en sales, hebt bij voorkeur een achtergrond in de recruitment en brengt daarin een relevant netwerk mee. Daarnaast snap je het een en ander van digital marketing en digitalisering. Je bedenkt goede campagnes om MyLeap als merk in de markt te zetten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en daarom zorg je voor een optimale klanttevredenheid en coördineer je de plaatsingen.

Je bent uitstekend onderlegd in de Nederlandse taal en geschrift, je bent zeer communicatief vaardig en je hebt tenminste HBO werk- en denkniveau. 

Als ondernemer weet je op een onderscheidende wijze contacten te leggen. Je kunt ons uiteraard e-mailen, maar het staat je vrij om ons op een andere ludieke en creatieve manier te overtuigen van het feit dat jij de beste kandidaat bent om MyLeap een enorm succes te laten worden.