page-header

DE MEEST TALENTVOLLE MENSEN WAARMEE JIJ OP VOORSPRONG STAAT!

Wij weten jong talent aan jouw organisatie te binden. Op deze manier wordt de ‘digital gap’ overbrugt  en ontzorgen wij hierin jouw organisatie

Welke generalist of specialist past goed bij jouw bedrijf?
Waarom je nu moet investeren in talent
 • Talent wordt schaars

  Talent en met name digital talent is schaars en wordt nog schaarser. Investeer nu in talent zodat je later niet met een personeelsprobleem komt te zitten waardoor de groei van je organisatie belemmert wordt.

 • Vooraan de poort staan

  Zoals gezegd wordt talent schaars. Door talenten in een vroegtijdig stadium in hun carrière kennis te laten maken met jouw organisatie is de kans grotere dat ze na het afronden van de opleiding bij jou blijven hangen. Zo sta je vooraan bij de poort om talent met open armen te ontvangen.

 • Talentship

  Bij MyLeap krijgen de studerende talenten een talentship. Dat is een ontwikkel programma waarmee ze persoonlijke coaching krijgen, on- en offline workshops volgen waarmee ze zich voornamelijk op persoonlijk vlak verder ontwikkelen.

 • We maken samen impact

  Ons programma houdt de jonge talenten een spiegel voor. Waar zijn ze goed in, waar ligt hun kracht en wat zijn de bijbehorende valkuilen? Door hier in te investeren, help je jonge mensen in de regio verder en sta je op voorsprong om dit talent in huis te halen. Dus impact voor jouw organisatie, de regio en uiteraard het jonge talent!

 • Flexibele inzet

  Om zo flexibel mogelijk te zijn en te blijven bieden we verschillende mogelijkheden aan. Onze talenten zijn al vanaf 4 uur per week beschikbaar.  Dit gaat per maand. Heb je andere skills nodig. Dan kunnen we ook wisselen van talent.

  We kunnen de talenten op verschillende manieren aan jouw bedrijf binden:

  – Op detacheringsbasis. Het talent komt op de loonlijst van MyLeap. Jouw organisatie huurt dan het talent in voor een allin uurtarief.
  – Op opdrachtsbasis. Het talent voert onder MyLeap begeleiding een opdracht uit.
  – Bij jouw organisatie op de loonlijst. Jij betaalt dan een maandelijkse ontwikkelfee aan MyLeap. Dit is interessant wanneer een talent meer dan 24 uur per week voor een langere periode beschikbaar is.

background
ORGANISATIE ERVARINGEN
Wat zeggen onze relaties?
background
LAAT JOUW GEGEVENS ACHTER
MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

  MyLeap BV

  Spitsstraat 25
  8102 HW Raalte

  TEL: 031 623778494
  MAIL: INFO@MYLEAP.NL

  Algemene Voorwaarden

  Privacy & Cookiebeleid

  Back to top of page