background
Take your leap!
Weten wat je kan en zijn wie je bent! Dat geeft voorsprong!
TOPPERS DIE WILLEN EXCELLEREN! IETS VOOR JOU? MAAK WERK VAN JEZELF!
Speciaal voor jonge digitale talenten

Met een voorsprong jezelf ontwikkelen.

Maak de sprong!

VOOR YOUNG DIGITALS DIE OP VOORSPRONG WILLEN KOMEN
Wat levert MyLeap jou op?

Ben je goed in Contentcreatie, Online Marketing, Development, Data analyse, UX of wil je jezelf ontwikkelen in digitalisering van bedrijfsprocessen? Dan zit je hier goed. Voor gemotiveerde mensen hebben we een blended programma, zodat jij alle vrijheid en ruimte krijgt om naast je studie met werkervaring jezelf verder te ontwikkelen. Ook hebben we vaak stageplaatsen beschikbaar voor mensen die zichzelf verder willen ontwikkelen.

Op voorsprong komen bij de start van je carrière. Dat is waar wij voor staan. Door de contacten met bedrijven die digitaliseringsopdrachten hebben liggen, zet MyLeap zich in om jouw carrière met een ruime voorsprong ofwel ‘giant leap’ te laten starten.

Met het talentship wat ook gericht is op persoonlijke vaardigheden, leer jij het heft in handen te nemen en helpen we jou je eigen koers te bepalen. Dat doe je in je eigen tijd. Gemiddeld heb je één keer in de maand een gezamenlijke sessie bestaande uit een training, workshop, intervisie of coachingsgesprek met je MyLeap coach. Samen met je coach bespreek je jouw vorderingen en jouw wensen.

Met een voorsprong jezelf ontwikkelen.

Laten we samen verder bouwen aan de toekomst

TALENTSHIP
Wat houdt het in?

MyLeap geeft je ruime voorsprong aan het begin van jouw carrière. Met persoonlijke coaching, de beste trainers uit het bedrijfsleven en vooral opdrachten bij mooie bedrijven, ontwikkel jij jezelf samen met de andere talenten tot iemand die zelfbewust zijn eigen ambities kan laten groeien. Dat doe je in je eigen tijd, en op vaste maandelijkse bijeenkomsten. Hierdoor is de belasting in combinatie met jouw studie, werk en overige bezigheden, minimaal. Bovendien vergoed jouw opdracht-/werkgever in vrijwel alle gevallen de kosten van het programma voor jou!

Dit  alles samen noemen wij het talentship. Daarmee helpen we je door werkervaring en een combinatie van e-learning, klassikale bijeenkomsten en persoonlijke coaching jezelf verder te ontwikkelen.

BEKIJK HIER DE INHOUD

Maak werk van jouw talent

They took their LEAP
background
MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK
Creëer een voorsprong voor jezelf

  MyLeap BV

  Spitsstraat 25
  8102 HW Raalte

  TEL: 0031 623778494
  MAIL: INFO@MYLEAP.NL

  Algemene Voorwaarden

  Privacy & Cookiebeleid

  Back to top of page